Водоустойчиво облекло Northfinder

Искате ли да прекарвате още повече време навън и да не сте зависими от времето? Да излезете с кучето, да карате колело, да преодолявате предизвикателни планински изкачвания или да отидете на риболов, като същевременно сте надеждно защитени от дъжд и вятър? С нашето облекло, предназначено да защитава от дъжда, ще се насладите комфортно на всяка авантюра, оставайки сухи. Разгледайте продуктите, които ще са подходящи за вас тази пролет!

1. Технически хардшел якета с мембрана
Pertex Shield: DRACI и DRACIA

Тези леки хардшел якета са предназначени за туризъм дори и в алпийски условия. Те се справят със силен дъжд и вятър и надеждно защитават от капризите на времето от пролетта до есента, а в комбинация с изолационен слой – и през зимата. Разполагат с висококачествена трипластова мембрана Pertex® Shield (20 000 mm H₂O/20 000 g/m²/24 ч), която гарантира защита при всякакви екстремни метеорологични условия. Освен това този материал отлично „диша“, ултралек и еластичен е, така че не възпрепятства дори по-интензивно движение.

2. Леки и лесни за сгъване якета
и панталони NORTHCOVER

Става дума за основна екстремна защита срещу неблагоприятни атмосферни условия. В случай на необходимост облечете якето или панталоните Northcover върху това, с което вече сте облечени. Така ще изчакате да мине неблагоприятното време или комфортно ще стигнете до безопасно място. Якето и панталоните могат самостоятелно да се опаковат в малко пакетче, което нито заема много място в раницата, нито я прави по-тежка благодарение на ниското си тегло. Устойчивата двуслойна полиамидна мембрана (5000 mm H₂O/5000 g/m²/24 ч), еластичната качулка и подлепените шевове ви защитават от дъжда и вятъра. Ще оцените Northcover при по-кратки преходи, в хижата или на къмпинга, а благодарение на устойчивия материал също така и при колоездене.

3. Якета и панталони NORTHKIT за екстремна
защита при различни видове спорт

Northkit разполага с всичко, което очаквате от защитно облекло за екстремни условия. Защитава от вятър и дъжд благодарение на рипстоп найлоновата мембрана (10 000 mm H₂O/10 000 g/m²/24 ч) и подлепения шев и едновременно с това добре диша, така че няма да имате усещането за задушаване като в дъждобран. Ще ви доставят удоволствие и множеството хитринки, като например вентилационни отвори, сгъваема качулка или светлоотразителни елементи. При панталоните ще оцените това, че могат да се разкопчаят и да се носят върху обичайните ви панталони, без да трябва да събувате обувките си. На мокър терен те предпазват от влага, както и от насекоми или от стърготини, когато подготвяте дърва за огън.

4. Подобрени сгъваеми непромокаеми
якета NORTHKIT PRO

Висококачествено сгъваемо яке за неблагоприято време при дейности на открито и за целодневни преходи. Минимизирахме теглото на якето и по отношение на специалните характеристики се съсредоточихме върху най-съществените, като вентилационен отвор на гърба и светлоотразителни елементи. Якето NORTHKIT PRO е леко, минималистично водоустойчиво яке с универсален дизайн, което можете да опаковате в собствения му джоб. Защитата от лошо време се осигурява от 2,5-слойна еластична мембрана (10 000 mm H₂O/10 000 g/m²/24 ч) заедно с цялостно подлепени шевове и качулка, която идеално приляга на мястото си.

5. Свръхлеко сгъваемо яке с мембрана Dermizax: CHABENEC

За професионалистите с дейности на открито, които претеглят всеки грам в раницата си, разработихме специален продукт: най-лекото хардшел яке CHABENEC, което може да се опакова в собственото му джобче, тежи само 195 грама, но все пак може да се справи с всички екстремни условия. Изработихме якето, като използвахме най-тънката и еластична мембрана на японската марка Toray: DERMIZAX® с отлични параметри от 20 000 mm H₂O/20 000 g/m²/24 ч. Подлепените шевове и водоотблъскващите ципове на марката YKK® са нещо характерно. Chabenec е подходящо за всякакви дейности на открито, включително ски алпинизъм през зимата.

6. Непромокаеми софтшел якета с характеристиката>/br>на хардшел: GEOFFREY, DELORIS

Ако предпочитате стандартните хардшел якета поради тяхната устойчивост и добро изпълнение и едновременно с това цените комфорта на софтшела, ние сме ви подготвили якета, които комбинират най-доброто от двете категории. С добра устойчивост, висока степен на комфорт при носене и върхови параметри (20 000 mm H₂O/20 000 g/m²/24 ч), тези якета спадат към категорията, предназначена за трудни планински условия. Защитават и при силен дъжд и вятър и едновременно с това имат отлична паропропускливост дори при интензивна двигателна активност.

7. Защитни непромокаеми якета за
колоездене: KEGAN, CECILIA, MACEY, ELLIOT, HUGO

Проектирали сме серията непромокаеми колоездачни якета за дами и господа по такъв начин, че да предпазват добре от лошо време, да отвеждат излишната топлина и едновременно с това по никакъв начин да не ограничават движението. Затова заложихме на високоеластичен материал и специални плътно прилепнали кройки с удължена задна част и качествена мембрана с параметри 10 000 mm H₂O/10 000 g/m²/24 ч. Тя гарантира, че няма да подгизнете при колоездачните си излети.