11.10.2023
132

YKK®: 3 НЕЩА, КОИТО ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД ПРИ ИЗБОРА НА ФУНКЦИОНАЛНО ОБЛЕКЛО

Функционалното облекло е толкова качествено и надеждно, колкото и неговите незабележими детайли. Затова разгледахме 4-те причини защо е по-добре да се изберат ципове, способни да издържат и пътуване до Луната.

YKK®: 3 НЕЩА, КОИТО ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД ПРИ ИЗБОРА НА ФУНКЦИОНАЛНО ОБЛЕКЛО
YKK®: 3 НЕЩА, КОИТО ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД ПРИ ИЗБОРА НА ФУНКЦИОНАЛНО ОБЛЕКЛО

Разваленият цип може да развали преживяването

Непромокаемото облекло ви предпазва от вода само тогава, когато и ципът има същата степен на издръжливост. Затоплящото облекло ще ви предпази от студа само ако успеете да го закопчеете и ципът не ви предаде. Ако на ципа ви пише YKK®, няма от какво да се страхувате.

Японската фирма Yoshida Kogyo Kabushikikaisha произвежда надеждни и издръжливи ципове вече почти 90 години. Ципове YKK® са носели дори астронавтите от мисията Аполо, стъпили на Луната

Няма да спрат да се плъзгат, но няма и да се разкопчеят

Говори се, че колкото повече използваме нещо, толкова повече го изхабяваме. Но това не важи за циповете YKK, които колкото повече се използват, толкова по-добре се плъзгат. Технологията на самосмазване функционира в комбинация със самозаключването, така че можете да дърпате циповете YKK® нагоре и надолу и те винаги ще останат на мястото си, без да се разкопчават сами.

Продукти на Northfinder с ципове YKK®

Ципът може също така да спести място и да понижи теглото

Ако компактността и ниското тегло са ключови при избора ви на функционално облекло, препоръчваме компактния модел VISLON Slim, който е с 23% по-лек и с 25% по-тънък от стандартните модели.

Дълголетието се отнася и за функционалността, и за външния вид

Функционалността ще бъде винаги от първостепенно значение за нас, но никога не бихме подценили и стила. Циповете YKK® не засичат, помагат при предпазването от природните стихии и металното им покритие издържа толкова, колкото и надеждното закопчаване. При всички продукти Northfinder вземаме предвид и цвета, и модела на ципа, за да може той да е както функционален, така и естетичен детайл.

Подобни публикации

Вижте всички публикации
Вижте още публикации в блогове