11.10.2023
132

POLARTEC® КОЛКО СЛОЯ ДРЕХИ СИ СЛАГАТЕ ЗА СКИ АЛПИНИЗЪМ? ЩЕ ВИ ПОКАЖЕМ, ЧЕ МОГАТ ДА СА С ЕДИН ПО-МАЛКО

Активната изолация е любима на любителите на ски алпинизъм. Колкото по-интензивно спортувате, толкова по-ясно облеклото работи във ваша полза. Освен това позволява да намалите теглото на екипировката си с няколко излишни грама.

POLARTEC® КОЛКО СЛОЯ ДРЕХИ СИ СЛАГАТЕ ЗА СКИ АЛПИНИЗЪМ? ЩЕ ВИ ПОКАЖЕМ, ЧЕ МОГАТ ДА СА С ЕДИН ПО-МАЛКО
POLARTEC® КОЛКО СЛОЯ ДРЕХИ СИ СЛАГАТЕ ЗА СКИ АЛПИНИЗЪМ? ЩЕ ВИ ПОКАЖЕМ, ЧЕ МОГАТ ДА СА С ЕДИН ПО-МАЛКО

Активната изолация помага както при спорт, така и при почивката след него

Активната изолация задържа температурния баланс на тялото ви. От една страна, извежда топлината и влажността далеч от тялото, от друга страна, влияе на навлизането на студения въздух. Технологията работи и при интензивно движение, и при ниска активност.

За да не ви ограничава допълнителното тегло, можете да се лишите от един слой

Всички продукти на Northfinder, в които се използва топлоизолационният материал Polartec® Alpha® Direct, не се нуждаят от вътрешна подплата. Това само по себе си понижава теглото на облеклото с няколко ценни грама, а вие можете да си облечете с един слой по-малко.

Продукти на Northfinder с активна изолация Polartec® Alpha® Direct

Обикновено при ски алпинизъм се използват три слоя: термо бельо, горнище и хардшел или софтшел връхна дреха. Нашите хибридни конструкции съчетават характеристиките на втория и третия слой: отпред предпазват от вятър и лошо време, отзад ефективно проветряват. Т.е. отпред вятърът не достига до дробовете ви, а излишната топлина може да излиза отзад през зоната на гърба. По този начин при интензивни натоварвания спокойно можете да пропуснете средния слой.

То ще се грижи за вас, когато му полагате редовни грижи

Ще оцените по достойнство активната изолация Polartec® Alpha® Direct за ски туризъм нагоре, ски бягане и зимен туризъм. За да запазите функционалните свойства на облеклото за дълго време, помнете редовната, но лесна грижа.

При пране използвайте щадящи програми и специални препарати за функционални и мембранни дрехи. Избягвайте омекотителя и сушенето в сушилня. За щастие такива дрехи съхнат бързо - просто ги постелете и ги оставете да изсъхнат свободно.

Подобни публикации

Вижте всички публикации
Вижте още публикации в блогове